Varkauden teatterissa Kaksi kitaraa - Topi Sorsakosken elämää

25.01.2019 -

Lähde teatterireissulle Varkauteen!

Hinta

alk. 65 €

Varkauden teatteri esittää:

pe 25.1. Kaksi Kitaraa, musiikkinäytelmä Topi Sorsakoskesta.

Suomalaisten suosikkiartistin, Topi Sorsakosken tarina on ainutlaatuinen matka isäukon tangopumpusta kansansuosion huipulle. Sattumien summa ja turnajaiset turkulaisella nakkikioskilla sinetöivät Sorsakosken nousun Agents -yhtyeen keulakuvaksi 1980-luvulla.

Kuljetus lähtöpaikoilta Lieksa, Nurmes, Juuka, aikataulu tarkennetaan myöhemmin.

Lippu ja kyyti yhteensä 65 € + laskutuslisä 3 € / tilaus

Esitys alkaa klo 19.00. Paluumatkalle lähdetään heti näytöksen jälkeen.

Huomaa, että varaukset tähän reissuun on tehtävä 11.12. mennessä, koska tämä esitys on hyvin suosittu. Paikkoja rajoitetusti.

RYHMÄT: Ota yhteyttä info@samimatkat.fi. Ryhmävaraus tehdään erikseen, koska teatterilla on rajallinen määrä paikkoja ja varausaika on lyhyt.

Topi Sorsakoski oli armoitettu huumorimies ja henkeen ja vereen suomalaisen lavakulttuurin puolestapuhuja. Kaksi kitaraa on historiallisesti korrekti ja varsin hulvaton musiikkinäytelmä Pekka Tammilehdon tiestä Topi Sorsakoskeksi ja matkasta suomalaisen rautalangan kuninkaaksi.

Näytelmän pääosassa on Sorsakosken ja Agents -yhtyeen rakastettu musiikki. Topi ja Agents onnistuivat sulauttamaan yhteen tangon ja rautalangan – rokkarinnäköiset miehet yhdistettyinä perisuomalaiseen kaihoon räjäyttivät pankin.

Topin roolin ja unohtumattomat iskelmät tulkitsee huikea Marko Tiusanen. Sielua värisyttävät kappaleet kuten Olet kaikki, Salattu suru ja Hurmio sytyttävät laulajan tarinan eloon. Aidosta rautalankameiningistä vastaa Sami Ruutiaisen kapellimestaroima Varkauden Teatterin housebändi yhdessä Varkauden Teatterin virtuoosimaisen henkilökunnan kanssa.

http://www.varkaudenteatteri.fi/etusivu

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Kuva: Varkauden teatteri

Ilmoittaudu matkalle

  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.