Elokuinen viisumivapaa Viipurin reissu

28.08.2019 - 30.08.2019

Kiertoajelu, nähtävyyksiä

Hinta

alk. 275 €

Nopea mahdollisuus vielä tämän kesäkauden risteilylle! Nyt kannattaa tehdä varaus.

Lähde risteillen Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin, suosittuun lähimatkakohteeseen Venäjän Karjalassa. Viipurin nähtävyydet, joista kuuluisimpia ovat Viipurin linna, Pyöreä torni, Kauppahalli ja Monrepos puisto houkuttavat matkailijoita. Myös ostosmahdollisuudet kiinnostavat. Ostosvinkkinä mm. pellavatuotteita.

Matkaohjelma ja alustava aikataulu:
ke 28.8. lähtö Nurmes, n. klo 1, Uuro, Joensuu matkailupysäkki klo 3.15 ja Lappeenranta klo 7. Laiva Viipuriin klo 7.45 – 13.15. Tulli ja passin tarkastus. Kiertoajelu ennakkoon varanneille klo 16.30. Mahdollisuus myös Juuasta ja/tai Lieksasta. Reitti varmistuu varausten perusteella.
to 29.8. aamiainen.
pe 30.8. aamiainen klo 7, Victoriassa klo 7.30. klo 15.15 kuljetus satamaan. Klo 16.15-21.45 laiva Lappeenrantaan. Paluu kotiin. Nurmeksessa noin klo 3.

Hotellivaihtoehdot: Druzhba ja Viipuri 275 € / hlö 2hh, Viipurissa 1 hh + 50€ ja Druzhbassa +60€ .  Victoria 290 € /hlö 2hh, 1hh + 70 €. Huoneita 5 kpl / hotelli, varaa suosikkihotellisi mahdollisimman pian.
Kysy lisämaksullista ohjelmaa: Kiertoajelu Viipurissa 10 €. Noutopöytä laivalla 22 €/suunta.
Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Varaus viimeistään 24.7. mennessä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy yhteistyössä Nurmeksen Eläkkeensaajat ry: kanssa.

Lisätietoja Kaija Turunen, puh. 040 743 2679.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.