Valmismatkat mukavasti kotikulmilta

Iloa uuteen vuoteen mukavista reissuista, erilaisista kokemuksista. Tarjoamme matkustusmukavuutta uudella bussikalustolla ja helppoutta reissaamiseen. Matkatavarat ja tuliaisostokset kulkevat kätevästi samalla bussilla koko reissun ajan, myös laivamatkat.

Ystävätarjous 20.2. mennessä varatuille matkoille:

Kun varaat samalla kertaa neljän henkilön matkan, saat omasta matkastasi 40 euron edun / varaus. Huom. päivämatkasta etu on 10 euroa. 10 henkilön porukoista kerääjäetu: reissu 1/2-hintaan.

Kiertomatkoista etu 20 euroa/henkilö, kun varaat reissusi viimeistään 22.2.. Koskee seuraavia matkoja: markkinoiden monipuolisin Ahvenanmaa pohjoista saaristotietä, opastettu Kostamus-Petroskoi-uutuus kiertomatka, Terijoki-Kronstad-Narva-Tartto-kiertomatka, opastettu Murmansk-Pohjois-Norja-kiertomatka ja opastettu Narvik-Lofootit-kiertomatka. Huom. ei eri etuja päällekkäin!

Reissuun kätevästi kotikulmilta

Kuljetukset matkoille alkaen Nurmeksesta ja lähikunnista. Reititimme Pielisen Karjalan uudelleen, Reitti I on aina Nurmeksesta Lieksan, Enon kautta Joensuuhun, ja reitti II Juuka – Kontiolahti – Uuro.  Reitti jatkuu Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki tai Joensuu-Varkaus-Mikkeli-Helsinki. Reissuun voi liittyä myös matkan varrelta! Ota yhteyttä ja sovi lähtöpaikka.