Valmismatkat, kylpylä- ja kaupunkilomat mukavasti kotikulmilta

Suunnittelemme uusia matkoja vuodelle 2021. Suurin osa reissuista suuntautuu kotimaahan ja Baltiaan. Matkat tulevat esittelyyn marras-joulukuun vaiheessa. Uusi verkkokauppamme avautuu viimeistään joulukuun lopussa. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ensi vuoden matkasuunnitelmistasi. Lähetä sähköpostia info@samimatkat.fi.

Iloa uuteen vuoteen mukavista erilaisista kokemuksista, kaupunki- ja kylpylälomat, messu- ja luontomatkat kätevästi kotikulmilta. Tarjoamme matkustusmukavuutta uudella bussikalustolla ja helppoutta reissaamiseen. Matkatavarat ja tuliaisostokset kulkevat kätevästi samalla bussilla koko reissun ajan, myös laivamatkat.

Kun varaat samalla kertaa neljän henkilön matkan, saat omasta matkastasi 40 euron edun / varaus. Huomaa, etu ei koske päivämatkoja, esim. teatterireissut. 10 henkilön porukoista kerääjäetu: reissu 1/2-hintaan.

Matkavarauksen sitovuus loppu vuoden matkoissa

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta, kun reissuun lähtöön on aikaa enemmän kuin kuukausi, yhden päivän kestävissä matkoissa enemmän kuin 2 viikkoa. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa. Koronavirusuhan väistyessä matkoille tulee varmasti kysyntää, joten kannattaa jo varailla kesäreissuja, jotta oma mielimatka onnistuisi. Ollaan yhteyksissä!  Kylpylämatkojen varausehdot kannattaa varmistaa Pentsami Oy:ltä.

Valmismatkat kätevästi kotikulmilta

Kuljetukset matkoille alkaen Nurmeksesta ja lähikunnista. Reititimme Pielisen Karjalan uudelleen, Reitti I on aina Nurmeksesta Lieksan, Enon kautta Joensuuhun, ja reitti II Juuka – Kontiolahti – Uuro.  Reitti jatkuu Joensuu-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki tai Joensuu-Varkaus-Mikkeli-Helsinki matkavarauksista riippuen, takaamme Kiteen suunnan, jos sieltä on varaus. Reissuun voi liittyä myös matkan varrelta! Ota yhteyttä ja sovi lähtöpaikka.