Ryhmämatkat monipuolisiin kohteisiin. Millainen olisi sinun porukkasi ryhmämatka?

Tarjoamme matkoja yhdistyksille, seuroille, yrityksille tai vaikkapa harrasteporukoille. Pelimatka, teatteriin, muu harrastematka, kaupunkiloma tai kiertomatka, Suomessa vai ulkomailla? Helposti ja vaivattomasti kotikulmilta.

Meillä on tietoa monenlaisista vaihtoehdoista, esim. puutarha-, kaupunki- tai kartanokohteet Suomessa ja Baltiassa. Kertoisimme näistä mielellämme lisää. Matka voi olla päivän poikkeaminen johonkin lähikohteeseen, esim. Jyväskylän seudulle tai useamman päivän reissu vaikkapa Viron upeisiin kartano- ja puutarhakohteisiin.

Suunnitellaan yhdessä juuri sellainen matka, joka sinun porukkaasi kiinnostaa. Matka voi olla virkistystauko arkeen, vaikkapa päivä/iltareissu johonkin kiinnostavaan lähikohteeseen tai pitempi reissu, joka on räätälöity ryhmäsi kiinnostuksen kohteiden mukaan. Meiltä saat vinkkiä kohteista!

Olemme järjestäneet ryhmämatkoja hyvin erilaisiin kohteisiin esimerkiksi yhdistyksille, työpaikoille, urheilujoukkueille sekä samasta kohteesta tai ajanvietteestä kiinnostuneille.

Ryhmämatkoilla järjestelyjen helppous on valttia

Ryhmämatkoja järjestäessä varmistamme aina, että kaikki sujuu asiakkaidemme kannalta mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ryhmälle järjestetään bussikuljetukset ovelta-ovelle -periaatteella ja bussi kulkee mukana myös määränpäässä.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele tarkemmin ryhmämatkoista ja niiden järjestämisestä tässä linkissä olevalla lomakkeella tai soita suoraan Samille, puh. 0400 817 458.

Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen ja rentouttava ryhmämatka!