Tilausajot ja bussikuljetukset Itä-Suomesta käsin

Valmis- ja ryhmämatkojen järjestämisen lisäksi saat kauttamme luotettavat tilausajot toivomaasi määränpäähän. Tilausajoissa korostuvat täsmällisyys, kuljettajan ammattitaito ja ajoittain pelisilmäkin, jota meidän kuskeilta kyllä löytyy!

Millaisia reissuja tulossa? Harrastuksiin eri puolille Suomea tai Eurooppaa? Tapahtuma-, peli-, teatteri-, kaupunki- tai luontoretkeilyreissuja? Olipa suunnitelma mikä hyvänsä, hoidamme mielellämme kuljetukset haluamiisi kohteisiin.

Järjestämme tilausajoja Itä-Suomesta käsin eri paikkakunnilta, myös Savon puolelta melkeinpä mihin tahansa, oli kyse sitten Pohjois-Lapista, Moskovasta tai Keski-Euroopasta. Kerro meille matkasuunnitelmistasi, tarjoamme mielellämme palvelujamme. Tarvittaessa autamme reissun aikataulun suunnittelussa.

Erikokoiset bussit tilausajoihin

Joskus matkatavarat ovat tilaavieviä 🙂 Kaikki mahtuu mukaan!

Kalustostamme löytyy erikokoisia busseja tarpeidenne mukaisesti. Tilausajoja voidaan tehdä 16, 17, 19, 23,  25, 45, 50 ja 56 -paikkaisilla busseilla ryhmänne koosta riippuen. Tilausajoa tiedustellessa kannattaa mainita matkustajien määrän lisäksi myös matkan tarkoitus, jonka perusteella osaamme myös mitoittaa bussin kokoa, jos esimerkiksi laskettelureissulle on tulossa paljon matkatavaroita, ostos- tai puutarhareissulla reilusti ostoksia.

Ota nyt yhteyttä, soita, lähetä sähköpostia tai tarjouspyyntö linkissä.

Toimisto, puhelin 050 4700 787, sähköposti: info@samimatkat.fi

Kysy tarjous tässä linkissä!

Otamme sinuun yhteyttä viestin saatuamme!

Noudatamme yleisiä valmismatkaohjeita myös tilausajojen järjestämisessä.